We willen je graag laten zien wat Eigen Wijs te bieden heeft en je kennis laten maken met onze omgeving en activiteiten. (Wij hebben toestemming gekregen om de foto's met kinderen en medewerkers te delen.)
Dagelijks worden er op onze groepen verschillende activiteiten gedaan. Elke groep is namelijk vrij om dit in te vullen, rekening houdend met de samenstelling en aansluitend op actualiteiten of ontwikkelingen bij de kinderen. We volgen geen methodes of vooropgezette programma’s: we volgen de kinderen. Enkel bij speciale feestweken is er sprake van een activiteitenprogramma zoals in de Kinderboekenweek, Week van het Jonge Kind en de Nationale Voorleesdagen. De invulling is dan wat meer vooraf gepland en ingevuld door b.v. Muziek op Schoot met Harlekijntje, bezoeken van opa’s en oma’s die voorlezen, tuimel-judo of dans.

Kinderdagverblijf Eigen Wijs gebruikt alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Hier leest u alles over in ons privacybeleid