Ons team versterken

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Eigen Wijs? 

  • Je moet in het bezit zijn van de juiste vooropleiding volgens richtlijnen beschreven in de CAO Kinderopvang of starten met een geschikte BBL-opleiding.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een geldige VOG zijn verplicht.
  • Bij de selectie wordt gelet op motivatie, de feeling voor onze visie, inlevingsvermogen in het individuele kind en zijn ontwikkeling. 
  • Een goede samenwerking binnen het team is van cruciaal belang voor het welzijn van de kinderen en het werkplezier van de medewerkers.
  • ​Personeel wordt aangenomen door Marjoes van Hal in nauw overleg met collega's van de betreffende groep. 

Na een kennismakingsgesprek zou je uitgenodigd kunnen worden voor één of twee meeloop ochtenden. We vragen je om dan een kleine activiteit aan te bieden. Hierna komt een terugkoppelmoment om de bevindingen te bespreken.
Voldoe je aan bovenstaande punten en ben je (ontzettend) enthousiast over Eigen Wijs, maar de gewenste vacature is niet zichtbaar op de site? Neem dan gerust contact op; ook open-sollicitaties zijn welkom!

Werken bij Eigen Wijs?

Vacature

Vacature

Medewerker voor de kinderopvang

Kinderdagverblijf Eigen Wijs gebruikt alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Hier leest u alles over in ons privacybeleid