Zorgen doen we samen

Ons team met professionals is de sleutel tot ons succes. Velen van hen werken al geruime tijd bij Eigen Wijs en kiezen bewust voor onze locatie, visie en beleidsplan. De pedagogisch medewerkers zijn op vaste dagen aanwezig op ‘hun eigen’ groep. Daarnaast hebben we pedagogische beroepskrachten die invallen bij afwezigheid en ziekte. Samen zorgen zij voor continuïteit en voor vaste gezichten op de groepen. Dit draagt bij aan een veilig en vertrouwd gevoel bij de kinderen. 

Personeel in de kinderopvang voldoet aan de kwalificatie-eisen die zijn vastgelegd in de CAO. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een kinder-EHBO diploma en BHV en volgen de herhalingscursus. Het personeel kan zich ook bijscholen op pedagogisch gebied.

Door het jaar heen zijn er meerdere overleggen, waaronder groeps- en teamoverleg, kindbesprekingen en onze studiedag. Bij alle overlegvormen zijn de leidinggevende en directie aanwezig.

Kanjers achter de schermen

Onze pedagogische medewerkers kunnen zoveel tijd en aandacht besteden aan de kinderen, omdat ze worden bijgestaan door een eigen schoonmaakteam en keukenhulp. Deze huishoudelijke taken zijn dagelijks een ware klus door alle spelende kinderen!

We bieden stagiaires de mogelijkheid om praktijkervaring in de kinderopvang op te doen. Deze kun je gedurende het jaar in ons pand tegenkomen.

Tinkel

Babygroep 0 tot 1,5 jaar

Tuba

Babygroep 0 tot 1,5 jaar

Banjo

Peutergroep 1,5 tot 4 jaar

Eva

Eva

Noa

Noa

TamTam

Peutergroep 1,5 tot 4 jaar

Toet

Peutergroep 1,5 tot 4 jaar

Noa

Noa

Kazoo

Peutergroep 1,5 tot 4 jaar

Management

Jolanda

Jolanda

Leidinggevende en pedagogisch coach

Marjoes

Marjoes

Directeur

Kinderdagverblijf Eigen Wijs gebruikt alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Hier leest u alles over in ons privacybeleid